Inici
El Club
Escola de Vela
Navega!
Activitats
Links
El Temps
Euro Laser Masters Cup 20
Notícies
Galeria de Fotos
Telèfons d'Interés
Agenda
Contacte
Segueix-nos a:
Home Escola de Vela L'escola
L'Escola
L'Escola de Vela del Club Vela Calella és una escola reconeguda per la Federació Catalana de Vela i ubicada a la seu central de club. L'activitat principal és desenvolupa els mesos de juny, juliol i agost.

Tenim com a objectius principals l'aprenentatge de la navegació a vela i el respecte al medi ambient, sempre sense deixar de banda la diversió. L'equip tècnic està format per monitors titulats per la Federació Catalana de Vela, residents a la zona i coneixedors de l'entorn de navegació.

A l'Escola de Vela del C.V.C. treballem d'acord amb un sistema anomenat Standard, que estableix l'Escola Catalana de Vela i que s'aplica a totes les Escoles de Vela reconegudes. Aquest sistema està dissenyat per totes les disciplines de vela així com les diferents especialitats. Consta de diferents nivells que s'identifiquen per colors. A mida que l'alumne va assolint els coneixements de cada un d'aquests nivells, es van certificant en el seu passaport d'alumne, podent d'aquesta manera, demostrar els seus coneixements en qualsevol de les Escoles reconegudes de Catalunya.

Els diferents nivells són:
  • NIVELL GROC (Iniciació 1). Per aquells que comencen de zero, on assoliran els coneixements bàsics.
  • NIVELL TARONJA (Iniciació 2). Començarem a agafar autonomia i domini de l'embarcació amb vents fluixos i mitjos.
  • NIVELL BLAU (Avançat 1). Domini de les maniobres i navegació amb vents mitjos i moderats en tots els rumbs.
  • NIVELL MARRÓ (Avançat 2). Domini de les maniobres i navegació amb vents moderats i forts en tots els rumbs. Iniciació a la competició.
  • NIVELL GRIS (Competició). Programa de Flotes amb participació en competicions.
L'ensenyament que oferim es divideix en cursos programats per a mainada i en classes particulars d'iniciació (bateig de mar) o perfeccionament.