Inici
El Club
Escola de Vela
Navega!
Activitats
Links
El Temps
Euro Laser Masters Cup 20
Notícies
Galeria de Fotos
Telèfons d'Interés
Agenda
Contacte
Segueix-nos a:
Home Notícies General CAMPIONAT D'EUROPA LASER MASTERS 2009
CAMPIONAT D'EUROPA LASER MASTERS 2009
foto_elmc_41.jpg
Cinc espanyols al podi, Caroline Muselet, Vanesa Leon, Alfredo Vázquez, Carlos Echavarri i David Marcó
1a_ra_women._caroline_musselet.jpg2a.ra.women_vanesa_len.jpg2n_sm_alfredo_vazquez.jpg3er_sa__carlos_echavarri.jpg3er_ra_david_marc_3.jpg

 
Calella de Palafrugell, 26 d'abril .- Avui han quedat definits quins són els campions laser màsters europeus de cada categoria, després de disputar-se durant aquests set dies el Campionat d'Europa de l'especialitat, en aigües de Calella de Palafrugell.

En el repartiment de premis, a la plaça del Port Bo de Calella, s'ha fet el lliurament de trofeus als guanyadors, on  cinc espanyols han pujat al podi, Caroline Muselet (RCN Valencia), el badaloní Alfredo Vázquez (CN Bétulo), el gallec Carlos Echavarri (RCN Sanxenxo) i David Marcó (CN Port d'Aro).

elscampions.jpg
          Ferran Bonet


Un campionat que s'ha caracteritzat per una alta participació, en total 246 regatistes d'alt nivell, com ho demostra el podi en les diferents classes. Els regatistes espanyols han estat lluitant en tot moment pels llocs de podi. La canadenca, afincada temporalment a Espanya, Caroline Muselet ha aconseguit la primera plaça en la categoria Radial Apprentice women, Alfredo Vázquez ha quedat segon  Standard Màster i Carlos Echavarri ha quedat tercer  Standard Apprentice. El regatista local, David Marcó ha fet un tercer lloc a la categoria Radial Apprentice.

La canadenca Caroline Muselet de 37 anys, ha passat els seus últims anys a València, com enginyera aerodinàmica en l'equip Copa Amèrica Oracle, i després de ser la guanyadora en el seu grup, ens comentava que està molt contenta, ja que "durant la meva estada a Europa he aprofitat per competir en diferents camps de regates, on es celebraven proves de Laser, sobretot a Palma, Hyeres, Spa, Holanda". Ha assenyalat que "aquesta victòria a Calella, l'ha emocionat molt, ja que s'ha navegat amb molt de fair play i amb unes condicions molt variades. A més l'escenari és únic ".

L'altre gran protagonista ha estat l'austríac, Christoph Marsano, que a la categoria Standard Apprentice, ha estat el triomfador, en una dura pugna amb l'holandès Marti Koning i el gallec Carlos Echavarri.

Entre els espanyols que han destacat en aquest campionat, hi ha a la classe Standard Apprentice els baleàrics Hernan Celli i José Luis Sastre que han quedat vuitè i tretzè respectivament, i els catalans Dani Fa (14), Ruben Serra (16) i Xavi Penes ( 17).

En Standard Màster, a part del badaloní Alfredo Vázquez, que ha quedat segon, han destacat Antoni Roig que ha quedat novè i Miquel Noguer que ha quedat tretzè.

En Standard Grand Master destacar la vuitena plaça de Miquel Alvárez .

En Radial Master, el millor situat ha estat Oriol Cornudella amb una sisena plaça i José Mª Castelló ha quedat novè. En Great Grand Master Pere Jiménez Meifrén i Josep Jiménez Meifrén han quedat 20 i 21 respectivament.

A la classe 4.7, la guanyadora ha estat Lesley Hotchin. A la categoria Apprentice women la primera ha estat Caroline Muselet i la segona Vanesa Leon.

Notes de premsa:

pdf Nota premsa prèvia  14-04-09

pdf Nota premsa 1a_jornada 20-04-09

pdf Nota premsa 2a_jornada 21-04-09

pdf Nota premsa 3a_jornada 22-04-09

pdf Nota premsa 4a_jornada 23-04-09

pdf Nota_premsa 5a_jornada 24-04-09

pdf Nota premsa  6a_jornada 25-04-09

pdfNota premsa 7a_jornada 26-04-09